Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα είχαν έναν από τους πιο προβεβλημένους χωρισμούς με αποτέλεσμα από πέρυσι κι έπειτα να πρωταγωνιστούν συνεχώς στα Media, ενώ τώρα ισπανική εφημερίδα γνωστοποιεί πόσο συχνά θα βλέπει τους γιους του ο Πικέ.

Σύμφωνα με τη La Vanguardia, η συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Σακίρα και ο Πικέ συναντήθηκαν στο δικαστήριο. Η εφημερίδα αποκάλυψε ότι ο Πικέ μπορεί να επισκέπτεται τα παιδιά του στο Μαϊάμι όποτε θέλει και ότι τα έξοδα θα μοιράζονται και οι δύο γονείς.

Η συμφωνία καθιστά επίσης σαφές ότι ο Πικέ μπορεί να έχει τους γιους του σε διακοπές όπως την περίοδο των Ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και των ανοιξιάτικων διακοπών. Στην περίπτωση των καλοκαιρινών διακοπών ο χρόνος τους θα μοιραζόταν 70-30% υπέρ του Πικέ.

πικέ σακίρα

Ο Πικέ έχει επίσης 10 ημέρες τον μήνα που μπορεί να επισκέπτεται και να πηγαίνει τα παιδιά όπου θέλει. Θα μπορούσε να μείνει στο Μαϊάμι μαζί τους ή να πάρει τον Μίλαν και τον Σάσα σε ταξίδι, ενώ εάν ο Πικέ μετακομίσει στο Μαϊάμι, η επιμέλεια θα μοιραζόταν 50-50.

Η Σακίρα ολοκλήρωσε τη μετακόμισή της στο Μαϊάμι με τα παιδιά της να ξεκινούν το σχολείο εκεί και σε ένα ειλικρινές και άμεσο μήνυμα, ζήτησε από τον Τύπο να σεβαστεί την ιδιωτικότητα των παιδιών της. «Σας παρακαλώ να αποφύγετε να τους ακολουθήσετε στην είσοδο ή την έξοδο του σχολείου τους, να τους περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τους ακολουθείτα στις δραστηριότητές τους μετά το σχολείο, όπως συνέβη στη Βαρκελώνη», έγραψε.

Σακίρα: To βίντεο με τη μητέρα του Πικέ να την προσβάλλει κάνει τον γύρο του κόσμου

photos: Getty Images/Instagram

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ