Η Νόνικα Γαληνέα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 χρόνων καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η Μαίρη Μπάρκουλη ανέφερε ότι η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένειά της ζητά να μην παρευρεθούν τηλεοπτικά συνεργρεία μέσα στον χώρο, και επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» αντί στεφάνων.

«Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας μια σπουδαία ηθοποιός και μια υπέροχη κυρία, η Νόνικα Γαληνέα. Μεγάλη απώλεια, τεράστιο το κενό! Η Νόνικα Γαληνέα αγαπούσε πολύ τον κόσμο, τους ανθρώπους. Ήταν δοτική και μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Μπάρκουλη.

Νόνικα Γαληνέα

«Θα είναι πάντα κοντά μας στην σκέψη μας και στην καρδιά μας. Θερμή παράκληση της οικογένειας, γνωρίζοντας ότι θα την σεβαστούν όλοι, όπως σεβάστηκαν και την ίδια όσο ζούσε. Να μην εισέλθουν οι κάμερες στον χώρο του νεκροταφείου, να επιτρέψουν στην οικογένεια και σε όσους το επιθυμούν να θρηνήσουν και να την αποχαιρετήσουν ήσυχα και ήρεμα. Θα είναι στην διάθεσή τους όλοι όσοι παραστούν και το επιθυμούν να μιλήσουν, έξω από τον χώρο του νεκροταφείου.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη 6 Ιουνίου, στη 1 το μεσημέρι, από το Α΄ Νεκροταφείο. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση. Επιθυμία της Νόνικας Γαληνέα ήταν, όταν φύγει από την ζωή, αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ, που τόσο αγαπούσε και φρόντιζε» έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΟΝΙΚΑ ΓΑΛΗΝΕΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ