Βασιλική Ανδρίτσου: Το βίντεο από τις πρόβες για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

25 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς των Ρήγα – Αποστόλου, έρχεται η ταινία που βασίζεται στην ίδια ιστορία, υπενθυμίζοντάς μας μια πολύ σημαντική αλήθεια.

Βασιλική Ανδρίτσου: Το βίντεο από τις πρόβες για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;»

Η σειρά που αγαπήθηκε είχε τότε στους πρωταγωνιστικούς ρόλους την Ελένη Ράντου, τη Χρύσα Ρώπα, την Ελένη Καστάνη και την Άβα Γαλανοπούλου και ακολουθούσε τις τέσσερις αυτές γυναίκες, οι οποίες και γνωρίστηκαν σε ένα ορφανοτροφείο εντός του οποίου κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον κοινωνικό τους λειτουργό, στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν την αδικία που υπέστησαν.

Όταν ανακοινώθηκε η μεταφορά του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» στη μεγάλη οθόνη, πολλές ήταν οι φήμες γύρω από το καστ με τις τότε πρωταγωνίστριες να διαψεύδουν την επιστροφή τους.

Η Βασιλική Ανδρίτσου επισημοποίησε χθες με μια ανάρτηση στο Instagram την τελική 4αδα της ταινίας, δημοσιεύοντας ένα τρυφερό βίντεο από τις πρόβες των τεσσάρων γυναικών.

Σε αυτό βλέπουμε την ίδια τη Βασιλική Ανδρίτσου να συμπληρώνεται από τις Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Λεκάκη και Ελένη Ουζουνίδου, καθώς διαβάζουν το σενάριο της ταινίας, από το οποίο η ηθοποιός μας έδωσε μια πρώτη γεύση.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΜΩΡΗ, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ