Η Μαντόνα μπήκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη για να κατακρίνει την έντονη αντίδραση του κοινού στο «αγνώριστο» πρόσωπό της στα Grammy 2023. Η 64χρονη τραγουδίστρια εξήγησε ότι ήταν ενθουσιασμένη που παρουσίαζε τον Sam Smith και την Kim Petras, αλλά αντ’ αυτού, ο κόσμος επέλεξε να επικεντρωθεί στην εμφάνισή της.

«Αντί να εστιάσω σε αυτό που είπα στην ομιλία μου, το οποίο αφορούσε το να ευχαριστήσω για την αφοβία καλλιτεχνών όπως ο Sam και η Kim, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου τραβηγμένες με μια κάμερα με μακρινό φακού από έναν φωτογράφο Τύπου που δεν παραμόρφωσε το πρόσωπο κανενός!!».

H Μαντόνα εξήγησε: «Για άλλη μια φορά γίνεται αναφορά στην ηλικία και στον μισογυνισμό που διαποτίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες που περνούν τα 45 τους και νιώθει την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν να έχουν ισχυρή θέληση, να είναι εργατικές και ενθουσιώδεις».

Η Μαντόνα συνέχισε λέγοντας ότι «ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη για καμία από τις επιλογές» που έκανε ούτε για τον τρόπο εμφάνισης ή ντύσιμο της και δεν θα ξεκινήσει τώρα. «Έχω υποβιβαστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι μια δοκιμασία και είμαι χαρούμενη που κάνω την πρωτοπορία, ώστε όλες οι γυναίκες πίσω μου να περάσουν πιο εύκολα τα επόμενα χρόνια».

Η τραγουδίστρια είπε στους θαυμαστές της ότι «ανυπομονεί για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς -σπώντας τα όρια, στην πατριαρχία -και κυρίως να απολαμβάνω τη ζωή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ MADONNA, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ