Καλεσμένη στο “Πρωινό” βρέθηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία δέχτηκε το φλερτ του Γιώργου Λιάγκα, καθώς ο παρουσιαστής την κολάκευε ασταμάτητα.

«Ο έρωτας σε ανανεώνει» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής, με την ηθοποιό να δηλώνει: «Και έρωτας να μην υπάρχει εγώ έχω πάντα θετική διάθεση. Είμαι θετικός άνθρωπος, αισιόδοξη, και λέω πως όλα θα πάνε καλά».

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ωστόσο, η κουβέντα πήρε μια ωραία, ατμοσφαιρική διάθεση με έναν διάλογο άκρως απολαυστικό: «Είσαι μια πολύ ερωτική γυναίκα. Ένας πολύ ερωτικός άνθρωπος. Αυτό εκπέμπεις. Θεωρώ ότι η συντροφικότητα είναι σημαντικό κομμάτι στη ζωή σου» της είπε ο Γιώργος Λιάγκας κι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου του απάντησε: «Μπορώ και μόνη μου καλά. Έχω περάσει και πολλά χρονικά διαστήματα μόνη μου. Ήξερα ότι ό, τι είναι να έρθει θα έρθει και δεν ανησύχησα ποτέ. Αισθανόμουν πάντα καλά με τον εαυτό μου και τους φίλους μου».

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε, λέγοντας: «Είσαι όμορφη γυναίκα και πολύ ποθητή. Πάντα σε διεκδικούσαν περισσότεροι από ένας άνδρες νομίζω». Η ηθοποιός του είπε με χαμόγελο: «Πολλές φορές δεν με διεκδικούσε και κανένας. Μπορεί και να με φοβόντουσαν. Ίσως το ότι είμαι δυναμική».

Η Φαίη Σκορδά με το χαμόγελο στα χείλη την κοίταξε και της είπε: «Νομίζω σε φλερτάρει» και τότε ξέσπασαν σε γέλια!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της η ηθοποιός αποσαφήνισε πως όταν παύει να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο ολοκληρώνει την εκάστοτε σχέση, ωστόσο φροντίζει να κρατά καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της: «Οι άνθρωποι με τους οποίους ήμουν είχαν ένα επίπεδο και έναν πολιτισμό στη σχέση. Όταν υπάρχει μια μεγάλη αγάπη συνεχίζει το απόθεμα αγάπης. Με παίρνουν τηλέφωνο αν χρειαστούν κάτι».

Η συζήτηση όμως πέρασε και στον νυν σύντροφό της Κυριάκο Σκούρα και στη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε τυχαία σε μια παρέα. Είμαστε μαζί 4 μήνες. Κάθε άνθρωπος κάνει τη ζωή του κανονικά. Εγώ γιατί να παίζω κρυφτούλι; Βαριέμαι;». Η ηθοποιός υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως αυτό που είναι σημαντικό για εκείνη είναι η συντροφικότητα και η σχέση της να μακροημερεύσει!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ