Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την κόρη τους, Κατερίνα, και αρκετός κόσμος έδωσε το «παρών».Μάλιστα, στις 31 Μαΐου, ήταν και τα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Ελβετία, Κρήτη. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου», είπε με δηλώσεις η παρουσιάστρια.

«Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το χαρεί, οπότε ας το ακούσει η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε πολύ στη βάφτιση», εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μάλιστα ότι στο φόρεμά της ήταν κεντημένο το νανούρισμα που λέει στην Κατερίνα. «Το ρούχο μου έχει πανω κεντημένο το νανούρισμα που τής λέω όταν κοιμόμαστε. Το “όμορφή μου Κατερϊνα”». Να αναφέρουμε ότι τα λόγια αποτελούν στίχους από το τραγούδι του Αντώνη Καλογιάννη για το «Όμορφή μου Κατερίνα», που κυκλοφόρησε το 1981 σε στίχους Τεάζη Λάκη και σύνθεση Παπαβασιλείου Σπύρου από το album «Τα σημερινά».

Το «παρών» έδωσαν η Φαίη Σκορδά με τον γιο της Γιάννη Λιάγκα αλλά και η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου και η Κατερίνα Κανιούργιου δεν ήταν εκεί, όπως και ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος νοσηλεύεται. Η Κατερίνα Καραβάτου είχε υψηλό πυρετό, και η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Θέλω να πω ότι ήμουν καλεσμένη, απλά δυστυχώς τελειώσαμε αργά από κάποια πράγματα εδώ, καλά θέματα. Στη συνέχεια είχα και κάποια ραντεβού, οπότε δεν μπόρεσα. Παρόλα αυτά έβλεπα φωτογραφίες και βίντεο και έβλεπα πόσο ευτυχισμένη είναι και να ξέρετε ότι η κόρη της είναι υπέροχη. Να του ζήσει, γερή και καλότυχη να είναι».

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ