Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα» ότι έχει αποστείλει μήνυμα στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσω social media, και μάλιστα η δημοφιλής παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τι τού ανέφερε αλλά και ότι τής απάντησε.

«Θα μοιραστώ κάτι τελείως δικό μου και προσωπικό. Μετά τη συνεργασία που είχαμε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη γραμμή 15900, τη γραμμή των κακοποιημένων γυναικών, πήρα κάποια στιγμή -όταν έγινε γνωστή η υπόθεση της 12χρονης και ήμουν συναισθηματικά καταβεβλημένη-, πήρα την πρωτοβουλία και του έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram. Δεν περίμενα ότι θα το διαβάσει ή θα το δει», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη

«Τού είπα “πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι ώστε τα παιδιά σε αυτήν τη χώρα να νιώθουν ασφαλή. Όχι μόνο το είδε απάντησε κιόλας. Αυτό είναι ένα καλό στοιχείο ενός ανθρώπου που έχει τα αυτιά του ανοιχτά στους πολίτες», συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο συνεργάτης της, Κώστας Τσουρός, ωστόσο, σημείωσε: «Το καλό βέβαια θα ήταν να έχει ανοιχτά τα αυτιά του σε όλους τους πολίτες κι όχι μόνο στη Βάνα Μπάρμπα και στη Μελέτη. Μπορεί να είναι έτσι αλλά δεν είναι το ίδιο».

Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε όλες τις αλλαγές των μαλλιών της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ