Το τελευταίο διάστημα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πρωταγωνιστεί στα media, μετά τον δημόσιο απολογισμό που έκανε σχετικά με τη συμπεριφορά της σε πρώην συνεργάτες της. «Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…», ήταν η επίμαχη δήλωσή της που προκάλεσε ένα ντόμινο αντιδράσεων. Αγαπημένοι παρουσιαστές και άνθρωποι της τηλεόρασης σχολίασαν τη δήλωση της Κωνσταντίνας και κάποιοι από αυτούς αναμόχλευσαν περιστατικά του παρελθόντος που αφορούν τη συμπεριφορά που είχε η παρουσιάστρια σε κάποιους συνεργάτες της. Αίσθηση προκάλεσε η δημόσια τοποθέτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη που κατέληξε σε μία διαμάχη ανάμεσα σε εκείνη και στην Κωνσταντίνα στο Twitter.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη μιλά για την έντονη κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η γνωστή προυσιάστρια που σε λίγες ημέρες θα μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί ζήσει το θαύμα της μητρότητας, απάντησε στους «επικριτές της» με ένα στόρι στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε: «Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μία γυναίκα η οποία βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες, αλλά και από τους άντρες.».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ