Ολόγραμμα της Έιμι Γουάινχαουζ αναμένεται να παρουσιάζεται σε παγκόσμια περιοδεία το 2019. Το ολόγραμμα της τραγουδίστριας που έχασε τη ζωή της το 2011, σε ηλικία 27 ετών, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα «ερμηνεύσει» τα τραγούδια, με τη συνοδεία μουσικών που θα παίζουν ζωντανά. Ο πατέρας της Έιμι Γουάινχαουζ, Μιτς, μίλησε για το νέο εγχείρημα. «Το να τη δω ξανά στη σκηνή είναι κάτι μοναδικό και πραγματικά δεν μπορώ να το χωρέσω σε λέξης. Η μουσική της κόρης μας άγγιξε εκατομμύρια κόσμο και ο θρύλος της θα συνεχιστεί με αυτόν τον καινοτόμο και πρωτοποριακό τρόπο», ήταν τα λόγια του πατέρα της.

                                      Η Έιμι Γουάινχαουζ

Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από την παγκόσμια περιοδεία του ολογράμματος της αδικοχαμένης τραγουδίστριας, θα διατεθούν για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που φέρει τ΄όνομά της και στόχο έχει να ενημερώνει τους νέους για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Παρέχει επίσης στήριξη σε όσους βρίσκονται σε κίνδυνο και βοηθά – μέσω της μουσικής -τα παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

H Γουάινχαουζ θα είναι ακόμη μία σπουδαία καλλιτέχνις που θα παρουσιαστεί στη σκηνή ως oλόγραμμα, μετά τον Ρόι Όρμπισον και τη Μαρία Κάλλας.

Η ανακοίνωση της παγκόσμιας περιοδείας με το ολόγραμμα της Έιμι Γουάινχαουζ έχει διχάσει τους θαυμαστές της τραγουδίστριας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ