Ένα μήνα αφότου καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους στον κόσμο, η Rihanna και ο ράπερ ASAP Rocky αποκάλυψαν επιτέλους το όνομα που επέλεξαν για τον γιο τους: Riot Rose Mayers.

Η αποκάλυψη του ονόματος, που αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το The Blast, οδήγησε σε εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ένας φόρος τιμής στο πρόσφατο τραγούδι Riot του A$AP Rocky, στο οποίο συμμετείχε ο Pharrell Williams.

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό γέννησης που απέκτησε το The Blast, ο Riot γεννήθηκε την 1η Αυγούστου 2023, στις 7.41 π.μ. στο νοσοκομείο Cedar Sinai στο Λος Άντζελες.

Rihanna

Η Rihanna είχε ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με έναν εντυπωσιακά όμορφο τρόποκατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του Super Bowl τον Φεβρουάριο.

Το όνομα του πρωτότοκου γιου της, RZA, είναι φόρος τιμής στον αρχηγό της φυλής Wu-Tang, RZA, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Robert Fitzgerald Diggs.

Η μητρότητα αποτελεί μια μεταμορφωτική εμπειρία για τη Rihanna, όπως εξέφρασε σε συνέντευξή της τον Μάρτιο στη βρετανική Vogue: «Το να έχεις ένα παιδί ξεκλειδώνει ειλικρινά μια άλλη πλευρά της ζωής».

Η της Rihanna και του A$AP Rocky χρονολογείται από το 2020, αν και συνδέθηκαν επαγγελματικά ήδη από το 2013. Οι εικασίες για την οικογενειακή τους κατάσταση τροφοδοτήθηκαν πάρα πολύ, όταν ο A$AP Rocky αναφέρθηκε στη Rihanna ως «σύζυγό» του στη συναυλία του στο Spotify.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ RIHANNA, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ