Η Kourtney Kardashian παντρεύτηκε την Κυριακή 15/5/2022 τον αγαπημένο της Travis Barker -πραγματικά αυτή τη φορά- στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, στο δικαστήριο στο κέντρο της πόλης, όπου η γιαγιά της Kardashian, Mary Jo “MJ” Campbell και ο πατέρας του Barker, Randy, στέκονται στο πλευρό τους. Mάλιστα, λέγεται ότι οι αδερφές της απουσίαζαν.

Ωστόσο, η διάσημη τηλεπερσόνα έκανε ένα διαφορετικό story, αφού επέλεξε να δημοσιεύσει την τραγωδία που σημειώθηκε στην Αμερική, όπου 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά, καθώς ένας άνθρωπος αποφάσισε να κάνει την εν λόγω επίθεση μόνο σε μαύρους, περνώντας ξεκάθαρα το ρατσιστικό του μήνυμα. Κι όλα αυτά συνέβησαν έξω από super market.

Oι New York Times αναφέρθηκαν στο θέμα και παράλληλα υπογραμμίστηκε η γενναιότητα που έδειξε εργαζόμενος του χώρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν με αυταπάρνηση απάντησε στα πυρά του δράστη.

Ο πρώην αστυνομικός είχε αφήσει την δουλειά του στο Σώμα και είχε επιλέξει κάτι πιο ήρεμο, αποφασίζοντας να εργάζεται ως ασφάλεια στο super market. Ωστόσο, δεν κατάφερε να ζήσει και αποτέλεσε ένα από τα θύματα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ KOURTNEY KARDASHIAN,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ