Το προξενιό της Ιουλίας : Ο Τάσος Λέκκας, που ενδαρκώνει τον  αψύ και βίαιο Ρήγα Σκούταρη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».  

Ο ηθοποιός καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha, δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Ο Ρήγας είναι αψύς, βίαιος, πήγε να σκοτώσει στο παρελθόν τον Γρηγόρη. Οπότε η αντίδρασή του όταν μάθει για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας θα είναι πολύ κοντά σε αυτό. Δεν θα είναι πολύ δεκτικός σε κάτι τέτοιο. Θα δούμε αν θα βάψει τα χέρια του με αίμα».

Σχετικά με τα σχόλια στο Twitter, ότι ο Ρήγας ίσως είναι γιος του Στράτου, δήλωσε: «Τα διαβάζω κι εγώ, και απορώ εγώ πρώτα πώς θα αντιδράσει ο Ρήγας αν συμβεί αυτό». 

Πώς θα ήθελε ο ίδιος να αντιδράσει; «Εμένα μου αρέσει να μην αλλάζω σχεδόν τίποτα σε αυτά που μου γράφουνε, να βρίσκω έναν τρόπο αυτό που βλέπω να το κάνω δικό μου. Εγώ θα ήθελα να υπάρχει κάποια στιγμή μια μεγάλη ανατροπή σε σχέση με τον Ρήγα».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Έχει συμβεί κανά δυο φορές να μου μιλήσουν επιθετικά και είναι τρομακτικό, είναι λίγο περίεργο. Και στα social media μου έχουν ευχηθεί κάτι πολύ άσχημο, αλλά ο περισσότερος κόσμος είναι εγκρατής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ