Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας (19/7) σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο τραγουδιστής την προηγούμενη Παρασκευή αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής της υγείας του, επισκέφτηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου βρίσκονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν.

Τόλης Βοσκόπουλος: Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ έλαβε την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα On Time, οι γιατροί είχαν ενημερώσει τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία πως χθες, Δευτέρα (19/7) θα έπαιρνε εξιτήριο. Η καρδιά του όμως τον «πρόδωσε» και «έφυγε» από ανακοπή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, πριν από έξι χρόνια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία του αφαιρέθηκε τμήμα του δεξιού πνεύμονα. Τότε το πρόβλημα είχε εντοπιστεί σε ένα τσεκάπ που είχε κάνει και εντελώς τυχαία είχε προκύψει ένα αλλοιωμένο εύρημα στον δεξιό του πνεύμονα. Από τότε ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού.

Η κηδεία του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει αύριο Τετάρτη (21/7) στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ