Ο Τομ Μπρέιντι μετά την απόφασή του να ολοκληρώσει την πορεία του στον αθλητισμό θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του με το εσώρουχο.

Ο πρώην leader των Tampa Bay Buccaneers φωτογραφήθηκε με ένα καφέ μποξεράκι από τη σειρά Brady Brand σε μια selfie που σχολιάστηκε αρκετά.

«Το έκανα σωστά;», έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου ο Τομ Μπρέιντι, ρωτώντας τους φίλους του και τους συναδέλφους του. Στην εικόνα, ο Μπρέιντι φαίνεται να ποζάρει στην άκρη ενός άστρωτου κρεβατιού με θέα τους φοίνικες και τον ωκεανό.

«Ρίχνει μια από τις χειρότερες παγίδες», «Είναι σαν κι εμάς», «Χώρισε άσχημα», «Αποσύρθηκε και κάνει πρόμο στα εσώρουχα», ήταν μόνο κάποια από τα σχόλια.

«Αποσύρομαι. Για καλό. Ξέρω ότι η διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη την τελευταία φορά, οπότε όταν ξύπνησα σήμερα το πρωί σκέφτηκα ότι θα πάτησα απλώς το record και θα ενημέρωσα πρώτα εσάς», είχε πει μεταξύ άλλων για την ολοκλήρωση της πορείας του στον χώρο του αθλητισμού.

«Σας ευχαριστώ πραγματικά παιδιά… τόσο πολύ. Σε κάθε έναν από εσάς, που με στηρίζετε, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συμπαίκτες μου, τους ανταγωνιστές μου. Ευχαριστώ παιδιά που μου επιτρέψατε να ζήσω το απόλυτο όνειρό μου».

τομ μπρέιντι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΜ ΜΠΡΕΙΝΤΙ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ