Ο Τομ Κρουζ είναι μεταξύ των ηθοποιών του Ηollywood που παρουσιάζουν εντυπωσιακή ομοιότητα με καθημερινούς ανθρώπους ή ακόμα και με άλλους celebrities. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωταγωνιστής ταινιών δράσης και ο επίσης ηθοποιός Miles Fisher μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.

Ο κωμικός ηθοποιός θυμίζει όντως πολύ τον Τομ Κρουζ στη νεαρή του ηλικία και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μπερδέψει τους χρήστες των διαδικτυακών μέσων. Πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να δημιουργήσει πλασματικά βίντεο στο TikTok που δείχνουν τον Κρουζ να ασχολείται με διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αυτά τα βίντεο έγιναν πολύ γρήγορα viral αλλά απέσπασαν και σχόλια προβληματισμού σχετικά με την ηθική υπόστασή τους.

Ο ίδιος πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο “Hollywood Reporter” και αποκάλυψε τι σημαίνει για εκείνον αυτή η ομοιότητα: “Κάθε μέρα κάποιος παρατηρεί ότι μοιάζω με τον Τομ Κρουζ. Η πλειονότητα των ανθρώπων που παρατηρεί την ομοιότητά μου με αυτόν νιώθει καλά που έχει κάνει τη σύνδεση ανάμεσά μας και σκέφτεται πολύ λίγο το γεγονός ότι αυτή αποτελεί τεράστιο εμπόδιο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Εκτός από την εξωτερική του ομοιότητα με τον πρωταγωνιστή ταινιών δράσης όμως ο Miles Fisher γίνεται αντικείμενο συζήτησης και για την ιδιαίτερη σχέση του με την Paris Hilton που πρόσφατα ένωσε τη ζωή της με τον αγαπημένο της Carter Reum. Οι δυο τους συνεργάστηκαν σε διαφημιστικό σποτ για δημητριακά ενώ έριξαν το instagram με κοινό τους βίντεο που δείχνει τον πλασματικό “Τομ Κρουζ” να ετοιμάζεται για έξοδο μαζί με την εντυπωσιακή συνοδό του, Paris Hilton.

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοι που θεώρησαν ότι στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Κρουζ ενώ κάποιοι άλλοι σχολίασαν το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι ο ηθοποιός με την γνωστή κληρονόμο. Ακόμα περισσότεροι ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν τι άποψη θα έχει σχηματίσει ο Carter Reum γι΄αυτό το βιντεάκι. Ο τελευταίος αρκέστηκε στο να σχολιάσει μια σειρά από emoji θαυμασμού για την καλή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ