Τομ Κρουζ: Η αποξένωση από την έφηβη κόρη του φαίνεται να μεγαλώνει όλο και περισσότερο

Είναι μια σημαντική εβδομάδα στο σπίτι των Χολμς, καθώς η κόρη της Κέιτι Χολμς με τον πρώην σύζυγό της Τομ Κρουζ , Σούρι, είναι έτοιμη να γίνει 18 ετών στις 18 Απριλίου.

Τομ Κρουζ: Η αποξένωση από την έφηβη κόρη του φαίνεται να μεγαλώνει όλο και περισσότερο

Η 45χρονη ηθοποιός και η έφηβη κόρη της ζουν τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο Τομ Κρουζ, 61 ετών, φαίνεται να έχει αποξενωθεί από τη μικρή του κόρη για πάνω από μια δεκαετία.

Μετά το διαζύγιό τους το 2012, η ​​Κέιτι ανέλαβε την πλήρη επιμέλεια της Σούρι και ο Τομ Κρουζ συμφώνησε ως μέρος του διακανονισμού τους να πληρώνει 400.000 δολάρια ετησίως ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του για την ανατροφή της Σούρι.

Ωστόσο, αυτή η συμφωνία διαρκεί έως ότου η Suri γίνει 18 ετών και πρόκειται να λήξει αυτή την εβδομάδα, μετά από 12 χρόνια πληρωμών, οι οποίες ισοδυναμούν περίπου με 33.000 δολάρια μηνιαία (να σημειωθεί ότι η Katie δεν ζήτησε ποτέ διατροφή).

Ενώ, ο Τομ μπορεί να πληρώνει ακόμα τους ασφαλιστικούς λογαριασμούς της Suri και να συνεισφέρει παράλληλα στα δίδακτρα του κολεγίου της (ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο), φαίνεται ότι το τέλος της καταβολής διατροφής στην κόρη του μπορεί να κλείσει μια και καλή τις όποιες εναπομείνασες διόδους επικοινωνίας είχαν.

Η Suri είναι επίσης έτοιμη να πάει στο κολέγιο αυτό το φθινόπωρο, με τη μαμά της στο Dawson’s Creek να συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και να υποστηρίζει τη μεγάλη της κίνηση σε κάθε βήμα.

Η 17χρονη μπορεί να μην είναι τόσο έντονα στο προσκήνιο, αλλά καταπιάνεται και αυτή με τη δημιουργία, έχοντας συνεισφέρει στις παραγωγές της μαμάς της με τη φωνή της με πιο πρόσφατη το Rare Objects του 2023 , που ήταν το τρίτο σκηνοθετικό εγχείρημα της Κέιτι.

Τραγούδησε επίσης μια διασκευή του “Blue Moon” για την ταινία της 2022 Alone Together και στη συνέντευξή της στο Glamour, η Katie μίλησε για τις χαρές να έχει πάντα την κόρη της δίπλα της και στην επαγγελματική της ζωή.

«Ελπίζω να κάνει πάντα κάτι στις ταινίες μου. Πάντα τη ρωτάω. Αλλά και οι δύο αυτές εμπειρίες προήλθαν από την ίδια αίσθηση αυτού που αγαπώ στη βιομηχανία μας, δηλαδή, του να έχεις αυτά τα έργα και να γίνεσαι οικογένεια με ανθρώπους. Και είναι αυτός ο ασφαλής, όμορφος, δημιουργικός χώρος.

Πηγή: Youtube

Έτσι, από αγάπη μου προέρχεται να συμπεριλάβω κάποιον που αγαπώ πολύ. Έτσι μου αρέσει να δουλεύω. Μου αρέσει να έχω αυτό το συναίσθημα. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να την έχω εκεί, γιατί είναι η καρδιά μου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ