Η Rita Wilson δημοσίευσε σε stories της στο Instagram φωτογραφίες με το σύζυγό της, Tom Hanks, κάτι που η ίδια δε συνηθίζει. Αυτό θεωρήθηκε ως έμμεση απάντηση στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και αφορούν την υγεία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, με αφορμή την τελευταία του εμφάνιση. Ο Tom Hanks εμφανίστηκε εμφανώς αδυνατισμένος και με έντονη αστάθεια στα χέρια, σε εκδήλωση που έγινε για την προώθηση της νέας του ταινίας.

Tom Hanks: Οι νέες φωτογραφίες του μετά την ανησυχία που προκάλεσε με τη νέα του εμφάνιση

65χρονος ηθοποιός στην εκδήλωση φαινόταν να μην μπορεί να ελέγξει το τρέμουλο στα χέρια του, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους θαυμαστές της, για το αν συμβαίνει κάτι με την υγεία του. Αρχικά κρατούσε το μικρόφωνο με το δεξί του χέρι και το αριστερό το είχε στην τσέπη. Επειδή όμως δεν κατάφερε να σταθεροποιήσει το μικρόφωνο, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει και τα δύο χέρια.

Η Rita Wilson δημοσιεύσε φωτογραφίες και βίντεο από εκδηλώσεις που έδωσαν το παρών μαζί με το σύζυγό της, στο Tennessee. Σε μία από τις φωτογραφίες, ποζάρουν μαζί στο αντίγραφο του Παρθενώνα στο Nashville. «Η Αθήνα είναι η παντού έγραψε. Έλληνες», έγραψε η Aμερικανή ηθοποιός και παραγωγός.

The couple have attended several events in Tennessee, such as the CMA Fest, in which Rita performed, and a special screening of ELVIS, in which Tom plays Tom Parker, Elvis’ longtime manager.

MORE: Everything you need to know about Tom Hanks’ family

READ: Tom Hanks rocks long hair in must-see school photos

One particularly fun photo sees Tom photobombing his wife and their friends, Tyler and Hayley Hubbard, who also attended the CMA Fest, whilst another sees them holding hands whilst posing next to Nicole Kidman and Keith Urban.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ