Φαίνεται ότι ο Τομ Κρουζ έχει μεγάλη αδυναμία αλλά και πολύ καλές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο Τομ Κρουζ σκοπεύει να καθυστερήσει τα γυρίσματα της νέας «Mission Impossible» ταινίας του, προκειμένου να παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

Μάλιστα σύμφωνα με κοντινό του άτομο: «Ο Toμ έχει προσκληθεί στη στέψη του βασιλιά Κάρολου και δεν υπάρχει περίπτωση να το έχανε ποτέ. Είναι ένα γεγονός με τεράστιο κύρος και ο Τομ είναι πραγματικός βασιλικός, συν του ότι είναι πλέον κοντά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ. Είπε στους παραγωγούς της ταινίας να σταματήσουν για λίγο τις διεργασίες για το “Mission: Impossible”,  κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Στέψης για να μπορέσει να δώσει το “παρών”» και συνέχισε: «Αυτό σόκαρε μερικούς ανθρώπους στην ταινία, καθώς ο Τομ είναι τόσο αφοσιωμένος στην τέχνη του και κανονικά δεν θα παρέκκλινε ποτέ από το πρόγραμμα.  Αλλά κάτι τόσο σημαντικό – και μεγάλο – όπως η στέψη του βασιλιά Καρόλου είναι κάτι που δεν θα ήθελε να χάσει».

Η σχέση του Τομ Κρουζ με τη βασιλική οικογένεια

Ο αγαπημένος 60χρονος ηθοποιός έχει πολύ καλές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια. Πέρυσι μάλιστα,
φιλοξένησε τον Γουίλιαμ και την Κέιτ σε μια προβολή της ταινίας «Top Gun: Maverick» -στην πρώτη προβολή της ταινίας. Ακόμα, οι τρεις τους συναντήθηκαν και στην πρεμιέρα του φιλμ στο Λονδίνο, που ακολούθησε λίγο πιο μετά.

Τέλος, είναι πολλές οι φήμες που θέλουν τον Τομ Κρουζ να είχε πολύ καλές σχέσεις και με την αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ από τότε που εκείνη κάλεσε τον χολιγουντιανό σταρ για τσάι τις τελευταίες εβδομάδες της στο Κάστρο του Ουίνδσορ – και μάλιστα τον άφησε να προσγειώσει το ελικόπτερό του στο γκαζόν της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ