Είναι από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που έχει ανοίξει τα φτερά της στο εξωτερικό και διαπρέπει. Η Τόνια Σωτηροπούλου έχει καταφέρει να κερδίσει την αποδοχή και τον σεβασμό με τη δουλειά της, ενώ τα ταξίδια στο εξωτερικό λόγω ταινιών είναι συχνό φαινόμενο.

Σε ένα από αυτά, μάλιστα, γνώρισε και τον Τζόνι Ντεπ! Η ίδια αναφέρθηκε στο εν λόγω γεγονός στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Zoe Pre στο κανάλι της στο Youtube.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε τσιγάρο ενώ βρισκόντουσαν σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο.

«Μου έχει πάρει στριφτό τσιγάρο ο Τζόνι Ντεπ. Ήταν εντελώς τυχαίο. Ήμασταν πριν πολλά χρόνια, πάνω από 10, σε ένα εστιατόριο στο Λονδίνο. Βγαίνω έξω από το μαγαζί να κάνω ένα τσιγάρο και τότε εκείνος είχε ακόμα σχέση με τη Βανέσα Παραντί.

Μόλις ξεκινάω να στρίβω το τσιγάρο μου, έρχεται και μου λέει: “Χίλια συγγνώμη, μπορώ να στρίψω και εγώ ένα τσιγάρο;” και του απαντάω “Φυσικά”. Ήταν πολύ γλυκός, πήρε το τσιγάρο και έφυγε», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Τόνια Σωτηροπούλου
Η Τόνια Σωτηροπούλου σε ανάρτηση στα social media

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ