Η Τόνια Σωτηροπούλου συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη και βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» στο MEGA, μιλώντας με ειλικρίνεια στην παρουσιάστρια.

«Θεωρώ πως εάν μπορείς να κάνεις κάτι για κάποιάν απλά κάντο. Για εμένα είναι πολύ βασικό, αν μπορείς να κάνεις κάτι για να διευκολύνεις κάποιον, απλά κάνε το. Δεν έχω το σύνδρομο του καλού παιδιού πια, θέλω να φέρομαι καλά στους άλλους γιατί έτσι θέλω να μου φέρονται και οι άλλοι. Είναι σημαντικό να δώσεις στον εαυτό σου μία ηρεμία», ανέφερε η ηθοποιός.

Ακόμα, η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε: «Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος έχει αξία στη ζωή μας ακόμα και για ένα τέταρτο. Δεν είναι ότι δεν με ενδιαφέρει η γνώμη του άλλου, οι καθένας έχει την άποψή του, αλλά είμαι ok γιατί όπως δεν μπορώ να αλλάξω τον άλλον, δεν μπορεί ούτε αυτός. Εγώ ήμουν εσωστρεφής και κλειστή αρκετά τα προηγούμενα χρόνια, και αντιλήφθηκα πως το έκανα γιατί φοβόμουν να μην πληγωθώ αλλά είναι ωραίο να τσαλακώνεσαι. Ο Κωστής με έχει βοηθήσει πολύ, είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό».

Τόνια Σωτηροπούλου

«Υπήρχαν άνθρωποι που ήταν στη ζωή μου και υπήρχε μία συμπεριφορά που με έβλαπτε, το συζήτησα και μετά το έκοψα αμέσως. Πολύ σπάνια νευριάζω», είπε η Τόνια Σωτηροπούλου σε άλλο σημείο. «Θεωρώ πως σε σχέση με την καριέρα μου και αυτά που ήθελα να κάνω, εγώ κρατήθηκα πίσω γατί υπήρχε και η προκατάληψη πως είναι ηθοποιός αλλά δεν είχε κάνει πολλά. Εγώ με κράτησα τα πρώτα χρόνια πίσω», τόνισε.

Για τον ρόλο της στη σειρά «Milky Way», είπε: «Είμαι πολύ ευγνώμων με τον ρόλο μου. Ήταν επιλογή μου να δω όλα τα επεισόδια με τη σειρά. Ο Βασίλης έχει την εξής ικανότητα με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Δεν τον ενδιαφέρει αυτό που θεωρητικά θα πρέπει να είσαι σαν ρόλος. Θα σε πάει εντελώς αντίθετα και αυτό είναι απελευθερωτικό. Αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι οι ηθοποιοί. Εμφανισιακά είναι ότι πιο ακραίο έχω κάνει. Όταν μου το πρότεινε είπα ναι. Η Νίκη είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε αυτό το χωρίο. Δεν έχει κάνει παιδιά και ήταν η ωραία του χωριού. Είναι στο τελευταίο στάδιο της ζωής της και η πρωταγωνίστρια παίρνει κάποια μαθήματα από εκείνη, είναι σαν να βλέπει τον εαυτό της». Ακόμα, δεν δίστασε να αναφέρει στην Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι πολύ μεγάλη fan σου. Μην παραξενευτείς εάν πάρω μία τρίχα από τα μαλλιά σου μαζί μου μετά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ