Η αγάπης τη για τα ταξίδια είναι μεγάλη και μάλιστα επιθυμεί να πραγματοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερα trips μπορεί. Η Τόνια Σωτηροπούλου, λοιπόν, ταξίδεψε στο Παρίσι και κοινοποίησε υπέροχα στιγμιότυπα τα οποία μας ταξίδεψαν με κάποιο τρόπο.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά τα “Καλύτερά μας χρόνια” πόζαρε με model mood και το look της ήταν καλαίσθητο και προσεγμένο. Επέλεξε ένα γκρι παλτό, ενώ τα μποτάκια της κέντρισαν το βλέμμα! «Παρίσι, ο παντοτινός μου έρωτας», έγραψε η ίδια στη λεζάντα των εικόνων της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, ωστόσο, μοιράστηκε και άλλα στιγμιότυπα, ενώ η θέα από το ξενοδοχείο της μαγεύει. Ακόμα, κοινοποίησε βίντεο από τις βόλτες της στην Πόλη του Φωτός, αλλά και από το γεύμα που έκανε με φίλους της.

«Θέλω να είμαι αισιόδοξη. Η απαισιοδοξία δεν αλλάζει κάτι. Κάθε μέρα που έρχεται είναι μια ευλογία», είχε δηλώσει η ηθοποιός στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! ενώ σε άλλο σημείο είχε αναφέρει πως εκείνη κι ο Κωστής Μαραβέγιας θα πραγματοποιούν ταξίδια όσο τους επιτρέπουν βέβαια οι συνθήκες του covid-19.

Τόνια Σωτηροπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ