Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη και κάθισε στον καναπές της εκπομπής του Alpha, στο πλευρό του συντρόφου της Δημήτρη Αλεξάνδρου, μιλώντας για το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε αν σκέφτεται να συμβεί γάμος μεταξύ τους, με την επιχειρηματία να της απαντά με εμφανή την αμηχανία της.

Ιωάννα Τούνη

«Σίγουρα δεν είμαι με έναν άνθρωπο στα 28 μου πλέον για να περνάω απλά τον χρόνο μου. Μακάρι να προκύψει μελλοντικά και να κάνουμε το επόμενο βήμα. Αλλά αυτό θέλει δύο και δουλειά», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα και ο Δημήτρης μίλησαν για την πρόταση γάμου και πώς πρέπει να γίνει, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι το αφήνει πάνω του και ότι εκείνη θέλει απλώς ένα κινητό να απαθανατίζει τη στιγμή. Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χαρακτήρισε τη σύντροφό του ως «δύσκολο πελάτη» και όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Ακόμα, η Ιωάννα Τούνη επισήμανε: «Πιστεύω ότι ο Δημήτρης θα γίνει εξαιρετικός πατέρας. Έχει αγάπη και αξίες να δώσει». Ο Δημήτρης Αλεξένδρου αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και την κάθε μέρα που περνάει, ενώ υπογράμμισαν ότι έχουν βιώσει δύσκολες καταστάσεις, με δάκρυα και με ευάλωτες στιγμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΝΗ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ