Τραϊάνα Ανανία: Οι δηλώσεις της για το ρέικι και τον Δημήτρη Κόκοτα που προκάλεσαν αντιδράσεις

Η Τραϊάνα Ανανία ανέφερε μεταξύ άλλων σε πρόσφατη συνέντευξή της πως ο Δημήτρης Κόκοτας το τελευταίο διάστημα είχε πολύ άγχος και πως όταν έπαθε το έμφραγμα κατά τη διάρκεια των προβών εκείνη του εφάρμοσε τη θεραπεία ρέικι.

Τραϊάνα Ανανία: Οι δηλώσεις της για το ρέικι και τον Δημήτρη Κόκοτα που προκάλεσαν αντιδράσεις

Τις δηλώσεις της αυτές σχολίασαν σήμερα το πρωί η Ματίνα Παγώνη και η αδερφή του τραγουδιστή Έλλη Κόκοτα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Έλλη Κόκοτα, ανέφερε αρχικά: «Εκείνη τη μέρα είχε το άγχος της πρόβας, μου είπε ότι θα τα πούμε μετά. Αυτό ήταν όλα. Μιλήσαμε γύρω στις 2-3 το μεσημέρι. Δεν επιβεβαιώνω κανένα. Άγχος έχει οποιοσδήποτε θέλει να είναι ευσυνείδητος στη δουλειά του. Βεβαίως ήταν αγχωμένος, κι εγώ αγχώνομαι όταν είμαι στη δουλειά μου, κι εσείς και όλοι μας.

Δεν γνωρίζω αν βοήθησε η θεραπεία ρέικι τον Δημήτρη. Δεν το γνωρίζω αυτό. Δε μπορώ να γνωρίζω. Την Τραϊάνα δεν τη γνωρίζω, ξέρω όμως ότι είχε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Δημήτρη και εύχομαι να ξαναέχει και στο μέλλον. Σέβομαι αυτό που λέει και η κυρία Γκαγκάκη, δεν έχω παρακολουθήσει όμως τι είπε η Τραϊάνα για να πω αν έχει δίκιο ή άδικο. Σέβομαι όμως την άποψή της στο κομμάτι που το αναφέρει εκείνη. Η σύζυγος του Δημήτρη, η Κατερίνα, τον βοηθάει πολύ».

Σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη ΜΑΦ και έχει επαφή μεγαλύτερη επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους… Έχει κοντά δικούς του ανθρώπους, μπαίνει μουσική. Θέλει χρόνο. Είναι πολύχρονη η κατάσταση σε τέτοια περιστατικά. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο αλλά είναι και θέμα οργανισμού. Το άγχος δε μπορεί να το μετρήσει κανείς, είναι άνθρωποι που το εξωτερικεύουν και άνθρωποι που το κρατάνε μέσα τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ