Ο Travis Barker ρίχνει λίγο φως στην κατάσταση της υγείας του μετά την εσπευσμένη είσοδό του στο νοσοκομείο λόγω της παγκρεατίτιδας που τον ταλαιπώρησε. Το συμβάν ανησύχησε πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα που δεν έφυγαν στιγμή από κοντά του αλλά εκείνος δείχνει πως είναι ήδη καλύτερα.

Συγκεκριμένα, ο ντράμερ των Blink-182 είπε ότι είναι «αυτήν τη στιγμή πολύ καλύτερα» και ενημέρωσε τους 7,5 εκατομμύρια ακολούθους του στο Instagram το Σάββατο μετά τη νοσηλεία του. «Πήγα για ενδοσκόπηση τη Δευτέρα νιώθοντας υπέροχα», είπε στο Instagram Story του. “Αλλά μετά το δείπνο, ένιωσα βασανιστικούς πόνους και έκτοτε νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο”, συνέχισε.

“Κατά τη διάρκεια της ενδοσκόπησης, αφαίρεσα έναν πολύ μικρό πολύποδα ακριβώς σε μια πολύ ευαίσθητη περιοχή, που συνήθως τον χειρίζονται ειδικοί, ο οποίος δυστυχώς κατέστρεψε έναν κρίσιμο παγκρεατικό σωλήνα παροχέτευσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη σοβαρά απειλητική για τη ζωή μου παγκρεατίτιδα”, δήλωσε έπειτα.

«Είμαι τόσο πολύ πολύ ευγνώμων που με την εντατική θεραπεία, αυτή τη στιγμή είμαι πολύ καλύτερα», πρόσθεσε ο Barker. Η Kourtney Kardashian, σημείωσε επίσης ότι ήταν «τόσο συγκινημένοι και ευγνώμονες» για την υποστήριξη που έχουν λάβει αυτές τις μέρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TRAVIS BARKER,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ