Ο Τριαντάφυλλος κλήθηκε να απαντήσει στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου

Ο τραγουδιστής απάντησε με δηλώσεις του τόσο στο «Breakfast@Star» όσο και στο «Fay’s Time» σε όσα είπε για αυτόν ο πρώην συμπαίκτης του στο Survivor.

«Με τον Βασάλο μιλάγαμε συνέχεια στο τηλέφωνο, είχαμε καλή σχέση. Έχω δει τις δηλώσεις του και θέλω να του πω… μια χαρά φίλε, ό,τι θες λέγε. Το 2021 στο Survivor γράψαμε ιστορία, το 2023 πήγανε για μεγάλα πράγματα, βγήκαν κουρεμένοι.

Αν έχει πρόβλημα αυτός μαζί μου, να με πάρει τηλέφωνο. Είναι και πιο μικρός, μικρός σε πολλά. Εγώ είμαι και πρόεδρος. Ο πρόεδρος παίρνει τηλέφωνο; Πρέπει να τον πάρουν.

Αυτός μιλάει, εγώ δεν ασχολούμαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Έχω ξεχάσει το Survivor και την αποτυχία του Survivor All Star το 2023».

Τι είχε πει ο Κωνσταντίνος Βασάλος

«Τον Τριαντάφυλλο τον είπα θρασύδειλο, γιατί όταν απουσιάζεις από κάπου και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις, το θεωρώ θρασύδειλο. Όταν θες να λύσεις κάτι με κάποιον, το λες face to face, για να έχει τη δυνατότητα να απαντήσει κι εκείνος. Τώρα, όταν είσαι σε ένα ριάλιτι και δεν έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και δέχεσαι συνεχόμενες βρισιές, είναι απαράδεκτο. Δεν επικοινώνησα μαζί του, δεν υπάρχει κάποια κόντρα για εμένα.

Είναι ένας άνθρωπος που αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη για κάποιον, οπότε δεν δίνω βάση σε όσα λέει. Τότε με είχε πειράξει, πλέον δεν υπάρχει κανένα θέμα», είχε πει μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ