Στο “The 2Night Show” φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το reality επιβίωσης Survivor, αλλά και για την οικογένειά του. Ο τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ ξεκαθάρισε και όσα συμβαίνον ανάμεσα σε εκείνον και στον Αντώνη Ρέμο αλλά και στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Πριν φύγω για το Survivor πήγα στον Άγιο Εφραίμ και πήρα αγιασμό. Δίνει δύναμη στη ζωή μου, τον είχα μαζί μου και στο παιχνίδι. Ακόμα και πριν το Survivor ήμουν από τους λίγους τραγουδιστές που έκαναν 4 με 5 live την εβδομάδα. Απλά με το Survivor με γνώρισαν και τα πιο μικρά παιδιά. Στο Survivor μπήκα γιατί ήθελα να δείξω στον κόσμο αυτό που είμαι, δεν με ένοιαζε να τσαλακωθώ», ανέφερε ο τραγουδιστής και εξομολογήθηκε: «Η πιο δύσκολη μέρα για μένα στο παιχνίδι ήταν η μέρα που είχε γενέθλια του γιου μου και ήμουν μακριά του. Ευτυχώς αυτή η γυναίκα που έχω όλα τα κράτησε σε βιντεάκια».

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε όμως και σε όσα ακούγονται για τις σχέσεις που έχει με τον Αντώνη Ρέμο και τη Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Δεν είχαμε παρεξηγηθεί με τον Αντώνη Ρέμο όπως έχει γραφτεί, έχουμε βρεθεί και είναι όλα καλά μεταξύ μας», είπε για τον συνάδελφό του ενώ για τη Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε: «Με τη Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάμε συνέχεια, μου έστειλε και μήνυμα όσο ήμουν στο Survivor, την υποστηρίζω σε ό,τι κάνει, είμαστε φίλοι».

Ακόμα, μίλησε για την μηδενική επαφή με τον πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Κόρομι, ο οποίος, όπως δήλωσε, είναι και ο μόνος παίκτης του reality, με τον οποίον δεν έχουν επικοινωνία. «Μιλάω με όλα τα παιδιά από το Survivor, με τον μόνο που δεν έχω μιλήσει και δεν θέλω να έχω πολλά είναι ο Κόρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον γιο του, Νίκο Χατζηνικολάου, ο Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε παράλληλα στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου: «Τον πατέρα μου τον έλεγαν Νίκο Χατζηνικολάου. Τον έχασα όταν ήμουν 15 χρονών. Κάποιος που είχε το όνομα του πατέρα μου ήταν παρηγοριά για εμένα και έβλεπα ειδήσεις για να βλέπω το όνομα. Και πριν φύγω του έστειλα μήνυμα και μου απάντησε και δεν το πίστευα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ