Ο NBA star και πρώην της Khloe Kardashian, Tristan Thompson, φαίνεται πως δυσκολεύεται να διαχειριστεί την είδηση που τον θέλει να είναι πατέρας του παιδιού της personal trainer Maralee Nichols, καθώς πλέον ο μπασκετμπολίστας απευθύνθηκε στη νομική οδό προκειμένου να σταματήσει εκείνη να διαιωνίζει κάτι τέτοιο.

Ο Tristan, λοιπόν, υπέβαλε αίτημα στην Κομητεία Χάρις του Τέξας, μόλις τρεις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης πως η γυμνάστρια του έκανε αγωγή.

Tristan Thompson

Στην κατάθεσή του o Tristan Thompson ισχυρίζεται ότι «πρόθεση της personal trainer ήταν να πετύχει κάποιο είδος φήμης και να κερδίσει για τον εαυτό της με αυτή τη μήνυση». Ο 30χρονος ισχυρίζεται ότι τα μηνύματα που οι δυο τους είχαν ανταλλάξει -κάτι το οποίο εκείνος αρνείται- «επιχειρούν να τον στιγματίσουν και είναι κατασκευασμένα», αναφέρεται σε δημοσίευμα της pagesix.

Ο Thompson ισχυρίζεται επίσης ότι η γυμνάστρια «ειδοποίησε τα μέσα ενημέρωσης». Ο παίκτης των “Sacramento Kings” αναφέρει επίσης στην κατάθεσή του ότι υπέστη «ζημιές και ακραία αγωνία» και ζητά από το δικαστήριο να διεξαγάγει μια έκτακτη ακρόαση, ώστε η γυμνάστρια να σταματήσει να κάνει τους εν λόγω ισχυρισμούς περί πατρότητας και να καταβάλει εγγύηση 30.000 δολαρίων για να την αποτρέψει από την παραβίαση της εντολής.

Σύμφωνα με την γυμνάστρια, ο μπασκετμπολίστας την άφησε έγκυο τον περασμένο Μάρτιο, ενώ η Khloe Kardashian αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει για ακόμα μία φορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ TRISTAN THOMPSON, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ