Με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Τζένη Μπαλατσινού να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στον Βασίλη Κικίλια για την σημερινή “Γιορτή του πατέρα”.

Η “Γιορτή του πατέρα” ή “Ημέρα του πατέρα” όπως ονομάζεται, στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου και με αφορμή αυτό, η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να τιμήσει τον σύζυγό της και πατέρα του μικρότερου γιου της δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από μια ξεχωριστή στιγμή μπαμπά-γιου.

Στη φωτογραφία αυτή βλέπουμε τον Βασίλη Κικίλια, στο σπίτι της Τζένης στην Πάτμο, να έχει στην αγκαλιά του τον 4 ετών γιο του με την Τζένη Μπαλατσινού να σημειώνει στη λεζάντα, «Μόνο αγκαλιές. Χρόνια πολλά μπαμπάδες μας!».

Η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή τη "Γιορτή του πατέρα" δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του σύζυγού της Βασίλη Κικίλια με το γιο τους. Photo: Instagram/jennybalatsinou
Η Τζένη Μπαλατσινού με αφορμή τη “Γιορτή του πατέρα” δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του σύζυγού της Βασίλη Κικίλια με το γιο τους. Photo: Instagram/jennybalatsinou

Η δημοσίευση της ολοκληρώνεται με μία ακόμα φωτογραφία αγκαλιά με τον δικό της πατέρα.

Η Τζένη Μπαλατσινού με τον πατέρα της. Photo: Instagram/jennybalatsinou
Η Τζένη Μπαλατσινού με τον πατέρα της. Photo: Instagram/jennybalatsinou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ