Καλλιτεχνικές ανησυχίες φαίνεται ότι έχει ο μονάκριβος γιος του Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, Παναγιώτης – Αντώνιος, 1,5 έτους. Η Τζένη Mπαλατσινού που πρόσφατα λάνσαρε τη δική της συλλογή με μωρουδιακά ρούχα σε συνεργασία με μεγάλη εταιρία καταστήματων με είδη για μωρά και μαμάδες, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες με το γιο της, από το καλοκαίρι τους στην Πάτμο.

Τζένη Μπαλατσινού: Σε γκαλερί με το γιο της, Παναγιώτη – Αντώνιο

Μαμά και γιος βρίσκουν δημιουργικούς τρόπους να περνούν το χρόνο τους. Έτσι επισκέφτηκαν τη γκαλερί του Ανδρέα Καλατζή και ο μικρός Παναγιώτης – Αντώνιος εκφράστηκε μέσα από τη ζωγραφική, με την καθοδήγηση του ταλαντούχου καλλιτέχνη. «Αrts & Crafts», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Τζένη Μπαλατσινού φροντίζει να περνάει δημιουργικά το χρόνο της στο νησί της Πάτμου. Όταν βρίσκεται στο σπίτι της, ασχολείται με τη διακόσμηση του σπιτιού της ή τη συντήρηση των επίπλων της, ενώ αγαπάει να έρχεται σε επαφή με τον κήπο της και να καλλιεργεί φρούτα και λαχανικά στο μποστάνι που έχει δημιουργήσει. Το διάβασμα επίσης είναι η πλέον αγαπημένη δραστηριότητα της και η ζωγραφική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ