Η Τζένη Μπαλατσινού ξύπνησε νωρίς το πρωί, μαζί με τον γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο, και κοινοποίησε μια όμορφη φωτογραφία του. Ο μικρούλης κρατώντας το ποτιστήρι βρέθηκε στη βεράντα τους και πότισε τα λουλούδια τους με τη μητέρ του να τον απαθανατίζει.

«Πρωινές δουλειές», έγραψε στην ανάρτησή της στα social media που διατηρεί. Εκείνη και ο Βασίλης Κικίλιας δεν διστάζουν να δημοσιεύουν οικογενειακά στιγμιότυπα, ενώ ο γιος τους είναι αρκετές φορές ο πρωταγωνιστής αυτών. Μάλιστα, πολλές από αυτές είναι τραβηγμένες στο σπίτι τους!

Τζένη Μπαλατσινού

«Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δυο φυσιολογικούς τοκετούς και δυο καισαρικές, η τελευταία με πολύ μεγάλη δυσκολία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τις τέσσερις εγκυμοσύνες μου, και για τους τέσσερις τοκετούς στη μαία μου. Είναι μια γυναίκα παλικάρι. Αν δεν είχα εκείνη, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη», ανέφερε η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η Τζένη Μπαλατσινού φροντίζει την υγεία του μικρού της και στο διατροφολόγιό του εντάσσει φρούτα, λαχανικά και όσα εμπεριέχουν συστατικά που βελτιώνουν την υγεία και θωρακίζουν τον οργανισμό. Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης-Αντώνιος γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020, χαρίζοντας χαρά στους γονείς του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ