Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας αποτελούν ένα ταιριαστό ζευγάρι, και ο γιος τους Παναγιώτης-Αντώνιος τούς προσφέρει στιγμές χαράς. Ο μικρούλης ήρθε στη ζωή στις 25 Δεκεμβρίου του 2020 κι από τότε η ζωή το ζευγαριού έχει πάρει άλλο χρώμα.

Η Τζένη έχει επίσης την Αμαλία, τον Μάξιμο, και την Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, ενώ όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω»: «Η αγάπη δεν μπορεί να σταματήσει στους αριθμούς και κάθε παιδί είναι εντελώς διαφορετικό. Δεν ξεχωρίζω κανένα από τα παιδιά μου».

Ο Βασίλης Κικίλιας είχε αναφέρει για τη σύζυγό του: «Όταν είδα πως υπάρχει κάτι πολύ παραπάνω από μια όμορφη γυναίκα, αποφάσισα να προχωρήσουμε και να παντρευτούμε. Η Τζένη είναι ένας πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος, φυσικά με έντονες στιγμές και εντάσεις που όλοι έχουν στη ζωή τους. Έχει όμως μέσα της ιεραρχημένες σωστά τις προτεραιότητες. Πρώτα απ΄όλα η Τζένη είναι μητέρα και αυτό εμένα με συγκινεί ιδιαίτερα. Μετά είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος».

Τζένη Μπαλατσινού

Ο γιος τους τούς χαρίζει απλόχερα χαμόγελα ευτυχίας και οι γονείς του χαίρονται κάθε στιγμή μαζί του. Η Τζένη Μπαλατσινού και ο υπουργός Τουρισμού περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί του, ενώ ο μικρούλης είναι αρκετά δραστήριο και δημιουργικό παιδάκι.

Μάλιστα, έχει έφεση στη ζωγραφική με νερομπογιά, αφού η μητέρα του μάς έδειξε τα όμορφα δημιουργήματά του, τα οποία ο Παναγιώτης-Αντώνιος έφτιαξε για τους γονείς του.

«Είναι ό,τι πιο ωραίο και όμορφο μπορεί να βιώσει ένας άνδρας και εγώ άργησα στη ζωή μου να κάνω οικογένεια γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό προέρχεται από μια σχέσης με βαθιά συναισθήματα και από αγάπη για να μπορεί να πάρει το παιδί την αγάπη και τη ζεστή ατμόσφαιρα προκειμένου να μεγαλώσει σωστά μέσα στην οικογένεια», είχε αναφέρει στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Βασίλης Κικίλιας για τον ερχομό του γιου του.

Τζένη Μπαλατσινού: Η εξομολόγηση για τις εγκυμοσύνες της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ