Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας συνεχίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, και βρίσκονται στο «Μαράθι Αρκιών». Ο υπουργός Τουρισμού μοιράστηκε μια υπέροχη φωτογραφία που αναδεικνύει την ομορφιά της χώρας μας και μοιράζεται τις ευχές του για την ονομαστική εορτή του Παναγιώτη-Αντώνιου.

«Η Παναγία να μας προστατεύει, μεγάλη η χάρη Της! Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Χρόνια πολλά στον Παναγιώτη μας», έγραψε ο υπουργός και παράλληλα έδωσε τις ευχές του σε όλους τους εορτάζοντες.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας απολαμβάνουν κάθε στογμή με τον Παναγιώτη-Αντώνιο, τον οποίο μάλιστα απαθανάτισαν στις διακοπές τους στη Λέρο, με τον μικρό να μαγνητιζει τα βλέμματα των followers τους.

«Είναι χαμογελαστό μωρό και αεικίνητο. Κάνει σκανδαλιές και χαμογελάει μετά, οπότε ο μπαμπάς στα πατώματa και η μαμά και ο παππούς και η γιαγιά. Είναι παιδάκι που θέλει να είναι συνέχεια στα νερά. Μπαίνει στα ρυάκια και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είναι νησιώτης, τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ευλογία για εμάς. Φανταστικό», είχε αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας στο παρελθόν.

«Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες! Αγάπη, υγεία και μια σφιχτή αγκαλιά σε όλους όσους αγαπάμε», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού.

Μάλιστα, ο υπουργός Τουρισμού είχε δηλώσει για την οικογένειά του και τη Τζένη Μπαλατσινού: «Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Όπως εξελίχθηκε αυτή η ιστορία είναι μια ευλογία. Είμαστε νομίζω το ίδιο ερωτευμένοι». Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης-Αντώνιος ήρθε στη ζωή το 2020 και η βάφτισή του τελέστηκε στην Πάτμο.

Η Τζένη Μπαλατσινού περνά με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις διακοπές της με τον γιο της Παναγιώτη-Αντώνιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ