Βόλτα στη θάλασσα θέλησε να πραγματοποιήσει η Τζένη Μπαλτσινού και αποφάσισε να μοιραστεί μια όμορφη και ρομαντική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εκείνη και ο σύζυγός της, Βασίλης Κικίλιας, απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους, ενώ ο ερχομός του γιου τους Παναγιώτη-Αντώνιου τους έχει γεμίσει με χαρά!

Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερο ενεργό στα social media, καθώς αναρτούν στιγμιότυπα της καθημερινής αλλά και επαγγελματικής τους ζωής, ενώ ο υπουργός Τουρισμού δημοσιεύει επίσης εικόνες του γιου του! Ωστόσο, ως λάτρης της φύσης και της ελληνικής ομορφιάς αποφάσισε να κοινοποιήσει πανοραμική εικόνα από την Ιτέα, όπου και βρέθηκε, ενώ μετά ακολούθησαν οι Δελφοί, όπου και συνέβη το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με τον υπουργό να ανακοινώνει τη συνεργασία του υπουργείου Τουρισμού με την Google. «Επενδύουμε σε βιώσιμα τουριστικά μοντέλα και θα δώσουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία στους επιχειρηματίες», σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας!

Τζένη Μπαλατσινού

Oι κοινοποιήσεις του για τη συνεργασία με τη Google!

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε επίσης μια εικόνα από βόλτα της στη θάλασσα, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το μέρος στο οποίο βρίσκεται. Η φύση έχει μεγάλη σημασία για εκείνη και φροντίζει συχνά να κάνει εξορμήσεις με την οικογένειά της. Μάλιστα, η λήψη της αναδεικνύει την ομορφιά του τοπίου!

Η Τζένη Μπαλατσινού συνόδευσε τον σύζυγό της στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, ενώ ο γιος τους ήταν μαζί τους και μαγνήτισε τα βλέμματα! «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ξαναπαντρευτώ, ότι θα κάνω τέταρτο παιδί», είχε αναφέρει η ίδια στη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω”. Όμως η ζωής είναι όμορφα ανατρεπτική όπως και αποδείχθηκε τελικά!

τζένη μπαλατσινού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ