Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης βρέθηκαν στην Πιερία με τον γιο τους προκειμένου να δουν τ’ αγαπημένα του πρόσωπα.

Η ηθοποιός απαθανάτισε τους άντρες της ζωής της στον κήπο του σπιτιού. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο instagram της έστειλε και το δικό της μήνυμα με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε πολλά μέρη της χώρας.

Τζένη Θεωνά: Η φωτογραφία και το μήνυμά της

«Να τι αφήσαμε πίσω. Γυρίσαμε με ανάμεικτα συναισθήματα. Πολύ όρεξη για δουλειά μπερδεμένη με ανησυχία και απογοήτευση και γκρίζες σκέψεις. “Ποιά πληγή ακόμα θα μας βρει;” “Άραγε εμείς θα καταφέρουμε να εμπνεύσουμε στο παιδί μας να αγαπά και να φροντίζει την φύση και τα ζώα; Να τιμά την γυναικεία ύπαρξη; Να σέβεται τους συνεργάτες του; Να είναι άνθρωπος;”


Παράλληλα πολλοί ξεχώρισαν για το θάρρος και τον αλτρουισμό τους. Πρωτοπόροι κι εθελοντές. Μικροί και μεγάλοι ήρωες. Μίλησαν, άκουσαν, έσπευσαν, φρόντισαν. Και τους ευχαριστώ, όσο μικρό κι αν είναι αυτό, για τον δρόμο που άνοιξαν, για το έργο τους και για το παράδειγμα που έδωσαν στα παιδιά μας. Ελπίζω να βρω κι εγώ τον ρόλο μου μέσα σε αυτό τον κύκλο της προσφορά και της αγάπης. Ευχαριστώ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ