Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αποτελούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο τον Αρίωνα.

Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 9 χρόνια και οι δυο τους βιώνουν μια όμορφη περίοδο, ενώ κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να ευχαριστούν τον γιο τους. Μάλιστα, σε συνέντευξή της η ηθοποιός δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί, λέγοντας: «Αν καποια στιγμή οι καλές μου προθέσεις ισορροπήσουν με τις ικανότητές μου».

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έχουν μια όμορφη κατοικία, την οποία έχουν επιμεληθεί με προσοχή και γούστο. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO! και στη Σόνια Μαγγίνα, ο Δήμος Αναστασιάδης είχε αναφέρει για τον Αριώνα: «Δεν τον μεγαλώνω με μουσική – όχι γιατί δεν θέλω, αλλά γιατί, πάνω απ’ όλα, τον αφήνω ελεύθερο να ανακαλύψει τις δικές του επιθυμίες. Παρότι του έχω πάρει διάφορα πράγματα σχετικά, η μουσική δεν τον ελκύει, δεν δείχνει να του αρέσει. Προτιμά τα παιχνίδια του και να τραβά με άλλους τρόπους την προσοχή μας. Ωστόσο δεν έχω την αγωνία να ασχοληθεί με τη μουσική, ας κάνει ό,τι του δίνει χαρά».

Τζένη Θεωνά-Δήμος Αναστασιάδης: Το μοντέρνο σπίτι τους μέσα από φωτογραφίες

Για την Τζένη Θεωνά και το σύμφωνο συμβίωσης που έχουν υπογράψει, ο τραγουδοποιός είχε αναφέρει στην ίδια συνέντευξη: «Έτσι όπως είμαστε το θεωρώ σωστό. Και για μένα και για την Τζένη ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι που είχαμε στο μυαλό μας ούτε βαθιά μας επιθυμία. Είναι πολύ σημαντικός για κάποιους ανθρώπους, όχι όμως για μένα….Οι σχέσεις ασφαλώς και αλλάζουν στην πάροδο του χρόνου – πόσο μάλλον μια σχέση ζωής, η οποία εμπεριέχει πολλά συναισθήματα. Όταν λέω «αλλάζουν», εννοώ ότι τα συναισθήματα παίρνουν άλλη μορφή. Φυσικά, όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή μας, είναι όλα διαφορετικά πλέον. Εμένα όμως μου αρέσει το διαφορετικό, η εξέλιξη, η αλλαγή. Θα ήταν πολύ βαρετό αν τα πράγματα έμεναν αυτούσια, ίδια, στη ζωή, ακόμα και στον έρωτα».

Όσο για το τι εκτιμά σε εκείνη; «Εκτιμώ το ότι είναι μια όμορφη, έξυπνη και λαμπερή γυναίκα και πολύ καλή μητέρα».

Η Τζένη Θεωνά έχει κοινοποιήσει στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάς έχει κατ’ αυτόν τον τρόπο υποδεχτεί στο εσωτερικό του σπιτιού τους αλλά και στο εξωτερικό αυτό. Η διακόσμηση μοντέρνα, με σύγχρονη επίπλωση και προσεγμένα items, ενώ η βεράντα τους επίσης όμορφη.

Κεντρική φωτογραφία: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ, ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ