Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης υποδέχτηκαν στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους πριν από τρία χρόνια και από τότε η καθημερινότητά τους έχει αλλάξει πολύ. Η γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής προσπαθούν να περνούν αρκετό ποιοτικό χρόνο με τον γιο τους Αρίωνα και να τον εισάγουν σε νέα ερεθίσματα.

Πρόσφατα, ο μικρούλης βρέθηκε στο γήπεδο ποδοσφαίρου και το διασκέδασε με την ψυχή του. Η περήφανη μανούλα απαθανάτισε τον γιο της σε μια σειρά φωτογραφιών και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα καλλιτεχνικό. Στη συνέχεια η ίδια σχολίασε χιουμοριστικά σε insta story: “Όταν η πατούσα είναι κατάμαυρη ξέρεις πως έχουν περάσει καλά. Αν δε μετά μπουν στο μπάνιο χωρίς γκρίνια η βραδιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως θρίαμβος”, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Τζένη Θεωνά.

«Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο στην δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο.

Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση και τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε. Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος στην πραγματικότητα δεν ήταν διαχειρίσιμος», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Τζένη Θεωνά σε παλαιότερη συνέντευξη για την οικογένειά της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΗ ΘΕΩΝΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ