Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά, την οποία τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρακολουθούμε στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια», έβαλε μια εντυπωσιακή δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη και κάπως έτσι κάνει την πρόβα νυφικού της.

Εκείνη κι ο Δήμος Αναστασιάδης σχεδίαζαν να παντρευτούν μέσα στο 2021, ωστόσο η πανδημία άλλαξε τα σχέδια τους, κάτι που είχε δηλώσει στο περιοδικό HELLO! και στον Γιάννη Βίτσα: «Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Οι συνθήκες που ζούμε χαρακτηρίζονται από τόσο καται­γιστικές εξελίξεις που απομακρύ­νεται από το μυαλό μου η ιδέα ταυ μυστηρίου, παρότι μου αρέσει η παράδοση του. Θεωρώ πως είναι πολύ συγκινητικό να μαζευτούν η οικογένεια και οι άνθρωποι που συ’ αλήθεια αγαπούν το ζευγάρι στην ένωση του. Το αντιμετωπίζω ως μια γιορτή, γιατί από κάθε άλ­λη άποψη δεν με αφορά καθόλου. Πλέον, όμως, στις συνθήκες εγκλει­σμού, μου φαίνεται ότι ανήκει σε μια άλλη σφαίρα».

Με τον Δήμο Αναστασιάδη

Η Τζένη Θεωνά φορώντας νυφικό

Η ηθοποιός, λοιπόν, φόρεσε μια νυφική δημιουργία της διάσημης σχεδιάστριας και κοινοποίησε δύο εικόνες στο instagram της, εξηγώντας ωστόσο ότι έγινε στα πλαίσια project και κατόπιν παρότρυνσης.

https://www.instagram.com/p/CN4mMPoMT4t/

https://www.instagram.com/p/CN96ztVsbEX/

Διαβάστε επίσης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ