Η Τζένη Θεωνά παρουσιάζει την εκπομπής «Μαμά – δες» της ΕΡΤ.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε τόσο στα προσωπικά της όσο τα επαγγελματικά της.

Σε ερώτηση για την υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, η Τζένη Θεωνά δήλωσε: «Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται ένα σταθερό και ασφαλές πλαίσιο και αγάπη που θα του δίνεται σταθερά και με συνέπεια είτε είναι δύο μπαμπάδες είτε δύο μαμάδες. Αυτό που έχει σημασία για ένα παιδί για να βρει τον εαυτό του, να ανθίσει, να είναι μια υγιής προσωπικότητα μεθαύριο είναι η αγάπη, η αποδοχή και η σταθερότητα. Και αυτό προτείνουμε και μέσα από την εκπομπή ».

Για την γέννηση του γιου της, είπε: «Όταν άκουσα για πρώτη φορά ότι θα γίνω μαμά ήμουν φοβέρα ήρεμη, χαρούμενη και ευτυχισμένη, πολύ βαθιά. Για την ακρίβεια ήταν ένα μικρό σοκ όταν γέννησα και το πλάσμα βγήκε από μέσα μου, ένιωθα ότι κάτι μου λείπει. Ήταν η πιο πυκνή στιγμή ύπαρξης το να τον εμπεριέχω. Φυσικά τον αγαπούσα, τον λάτρευα, και ήταν ένα θαύμα που τον κρατούσα στην αγκαλιά μου, αλλά μου πήρε ένα διάστημα να συνηθίσω να τον εμπεριέχω και να συνηθίσω ότι είναι μαζί μου και όχι μέσα μου»

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για την μητρότητα και την σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη
Η Τζένη Θεωνά μίλησε για την μητρότητα και την σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη

Πώς αντέδρασε στην εγκυμοσύνη της ο Δήμος Αναστασιάδης; «Θυμάμαι που μου είπε: “Στείλε μου μια φωτογραφία για να δω πώς είσαι”. Που προφανώς τίποτα δεν είχε αλλάξει, αλλά ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο και ήθελε να με δει. Ο Δήμος είναι μπαμπάς-παιδί, αυτό το πολύ σημαντικό στοιχείο που λείπει από εμένα, είναι κοντά στον Αρίωνα ως παιδί και ο ίδιος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ