Μπορεί το τρίγωνο Τζολί – Πιτ – Άνιστον να έχει πλέον ξεχαστεί και να έχουν και οι τρείς τραβήξει τις πορείες τους αλλά και ξεπεράσει το όλο θέμα, υα διεθνή sites όμως, «ξέθαψαν» μία συνέντευξη του 2005 στην οποία η Τζένιφερ Άνιστον δεν είχε μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον, που είχε σκάσει σα βόμβα το 2004, λίγους μήνες αφότου η τελευταία είχε ανακοινώσει την απόφασή της να αφήσει την υποκριτική και να αφοσιωθεί στη δημιουργία οικογένειας.

Την ίδια περίοδο, σάλο είχε προκαλέσει και το επαγγελματικό ταξίδι του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα της ταινίας «Mr and Mrs Smith», το οποίο εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και… 6 παιδιά.

Η στιγμή που η Τζένιφερ Άνιστον ξεσπάει σε κλάματα για τον Μπραντ Πιτ

Τον γύρο του διαδικτύου όμως, κάνουν εδώ και κάποιες ώρες δημοσιεύματα που «ξέθαψαν» συνέντευξη της Άνιστον στον ξένο Τύπο τον Σεπτέμβριο του 2005, η οποία δίνει μια μικρή γεύση από τη συναισθηματική της κατάρρευση, μετά τον χωρισμό της.

Στη συνέντευξη, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούσαν τότε, πως η Τζολί ήταν ήδη έγκυος στο παιδί του Πιτ, δύο μήνες πριν καν οριστικοποιηθεί το διαζύγιό τους.

Η Άνιστον ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να σταματήσει για αρκετή ώρα.

Παρόλο που τότε όλοι μιλούσαν για τον άπιστο Μπραντ Πιτ, η Τζένιφερ Άνιστον είχε πει: «Σε αυτό το σημείο, δεν θα με εξέπληττε τίποτα, αλλά θα προτιμούσα να επιλέξω να τον πιστέψω».

Ωστόσο, η εμπιστοσύνη της κλονίστηκε όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Μπραντ σε ρόλο στοργικού πατέρα για τον υιοθετημένο γιο της Αντζελίνας, Μάντοξ, σε παραλία, στις 29 Απριλίου του ίδιου έτους.

«Θα ήμουν ρομπότ αν έλεγα ότι δεν αισθάνομαι στιγμές θυμού, πόνου και αμηχανίας. Απλά δεν ξέρω τι συνέβη. Υπάρχουν πολλά που δεν καταλαβαίνω, πολλά που δεν ξέρω και μάλλον δεν θα μάθω ποτέ, πραγματικά. Πρέπει να σκεφτώ ότι υπάρχει κάποιος λόγος για όλο αυτό που συνέβη στη ζωή μου» είπε η Άνιστον, σε μία σπάνια αναφορά στον πόνο που της προκάλεσε ο χωρισμός της με τον Πιτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ BRAD PITT, , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ