Το τελευταίο διάστημα έντονες είναι οι φήμες πως η Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ χωρίζουν μετά από δύο χρόνια γάμου.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί πρώτη φορά μετά από εφτά εβδομάδες εν μέσω έντονης φημολογίας πως οδεύουν προς το διαζύγιο. Μάλιστα οι δυο τους φορούσαν κανονικά τις βέρες τους, ενώ έφυγαν μαζί απο τον χώρο.

Την Πέμπτη, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, που παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2022 αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους, παρευρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση του σχολείου του 15χρονου παιδιού του ηθοποιού.

Η Jennifer Lopez και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά το 2002 πριν τον αποσύρουν το 2004. Αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους τον Μάιο του 2021, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και παντρεύτηκαν το 2022.
Η Jennifer Lopez και ο ηθοποιός του Χόλιγουντ αρραβωνιάστηκαν για πρώτη φορά το 2002 πριν τον αποσύρουν το 2004. Αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους τον Μάιο του 2021, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους και παντρεύτηκαν το 2022.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στη Daily Mail ότι ο Άφλεκ δεν έδειξε να χαίρεται και τόσο που είδε την Λόπεζ στην εκδήλωση. «Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της δεν αγκαλιάστηκαν, ούτε φιλήθηκαν», είπε ο μάρτυρας για τον 51χρονο ηθοποιό και την 54χρονη σύζυγό του, που έφτασαν χωριστά και συναντήθηκαν στο πάρκινγκ, εφτά εβδομάδες μετά την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί δημοσίως, φουντώνοντας έτσι τις φήμες που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο.

Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν θερμοί μεταξύ τους δημοσίως, η Τζένιφερ είχε λουλούδια για να προσφέρει στο παιδί του συζύγου της, ο οποίος επίσης κρατούσε μία ανθοδέσμη. «Τίποτα δεν θα τους σταματούσε από το να ενώθούν για τα παιδιά, το “δράμα” του γάμου τους έρχεται δεύτερο», δήλωσε πηγή στον Perez Hilton.

Μάλιστα η Λόπεζ έφτασε μαζί με την κόρη της Έμα, η οποία ήταν ενθουσιασμένη, καθώς είναι πολύ δεμένη με τα παιδιά του Άφλεκ.

Το ζευγάρι πάντως για λίγα λεπτά συνομίλησε μόνο του στο πάρκινγκ, με την τραγουδίστρια να χαμογελά και να κοιτάζει τον Άφλεκ στα μάτια.

Πηγή στο People δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι έφτασαν χωριστά, έφυγαν μαζί ενώ και οι δύο φορούσαν τις βέρες τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ