Ο Τζώνη Καλημέρης έχει έρθει πολύ κοντά με την Ada και φροντίζει να της χαρίζει ωραίες στιγμές. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην Πλάκα, όπου απόλαυσαν την ηλιόλουστη ημέρα.

Η διαδικασία της υιοθεσίας της μικρής ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τη Χριστίνα Κοντοβά να αναφέρεται σε αυτό μέσα από το instagram της, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα».

Τζώνη Καλημέρης

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της», είχε αναφέρει πρόσφατα στο “Πρωινό” ο Τζώνη Καλημέρης για την σχεδιάστρια μόδας!

Τόσο εκείνος όσο και η Χριστίνα Κοντοβά προσπαθούν να κάνουν την προσαρμογή της στην Ελλάδα όσο το δυνατόν ευκολότερη, κάτι που φαίνεται πως έχουν πετύχει. Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα βρέθηκαν στο Νυμφαίο και η Ada ήρθε σε επαφή με την ελληνική κουλτούρα.

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Ada, λοιπόν, περπάτησαν μαζί, αλλά και με τον σκύλο τους στη συντροφιά τους, με τη μικρούλα να απολαμβάνει τις στιγμές. Εκείνος δεν σταμάτησε λεπτό να την κρατά από το χέρι, ενώ η μικρούλα φαίνεται πως θα εξελιχθει σε fashionista αν κρίνουμε από το look της. Άλλωστε, η μητέρα της είναι expert!

Χριστίνα Κοντοβά: Μας ξεναγεί στο παραμυθένιο δωμάτιο της κόρης της Ada

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ