Δύο ημέρες πριν υπερασπιστεί τον εαυτό της ενάντια στη μήνυση συκοφαντικής δυσφήμισης 50 εκατομμυρίων δολαρίων του Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ έκανε μια κοινοποίηση στο Instagram, λέγοντας ότι «διατήρησε πάντα την αγάπη για τον Τζόνι» παρά τη δημόσια διαμάχη για χρόνια.

Η δίκη ξεκινά σήμερα 11/4/2022, όπου θα αποφασιστεί τελικά εάν η Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον Ντεπ σε ένα άρθρο της Washington Post του 2018, υπονοώντας ότι την κακοποιούσε, κάτι που ο ηθοποιός λέει ότι έπληξε τη φήμη του και του κόστισε σε δουλειά.

Ο τίτλος του άρθρου της Άμπερ Χερντ ήταν: «Μίλησα κατά της σεξουαλικής βίας – και αντιμετώπισα την οργή του πολιτισμού μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει». Στην ανάρτησή της στο Instagram το Σάββατο, η Χερντ ανέφερε: «Ποτέ δεν τον κατονόμασα, μάλλον έγραψα για το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες για να μιλούν εναντίον των ανδρών με εξουσία. Συνεχίζω να πληρώνω αυτό το τίμημα, αλλά ελπίζω ότι όταν ολοκληρωθεί αυτή η υπόθεση, θα μπορώ να προχωρήσω, όπως και ο Τζόνι».

«Πάντα διατηρούσα την αγάπη για τον Τζόνι», έγραψε η ηθοποιός, «και μου προκαλεί μεγάλο πόνο που πρέπει να ζήσουμε τις λεπτομέρειες της προηγούμενης κοινής μας ζωής μπροστά στον κόσμο». «Αυτή τη στιγμή, αναγνωρίζω τη συνεχή υποστήριξη που είχα την τύχη να λαμβάνω όλα αυτά τα χρόνια και τις επόμενες εβδομάδες θα στηρίζομαι περισσότερο από ποτέ», συνέχισε.

Η δίκη είναι βέβαιο ότι θα είναι εκρηκτική, με λίστες μαρτύρων γεμάτο αστέρια, όπως ο πρώην εραστής της Χερντ, Έλον Μασκ, ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο, ο star του «WandaVision» Πολ Μπέτανι και η Έλεν Μπάρκιν.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ αναμένεται να καταθέσουν και οι δικηγόροι τους πιθανότατα θα επικεντρωθούν στο αν η αναφορά της Χερντ για την υποτιθέμενη κακοποίηση του Ντεπ ήταν αληθινή. Το 2020, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο δικαστήριο για ένα δημοσίευμα του 2018 στη “The Sun”, η οποία ανέφερε πως ο ηθοποιός χτυπά τη σύζυγό του. Ένας δικαστής από το Λονδίνο τάχθηκε στο πλευρό της εφημερίδας διαπιστώνοντας ότι δεν είχε συκοφαντήσει τον Ντεπ, ενώ έκρινε επίσης ότι έδερνε τακτικά την πρώην σύζυγό του. Η δίκη, μάλιστα, περιλάμβανε αποκαλύψεις για περιττώματα στο κρεβάτι του ζευγαριού και μια τρομακτική μαρτυρία από τη Χερντ για τον Ντεπ για ένα περιστατικό σε έναν καθρέφτη με αίμα.

main photo: Getty Images/Ideal Image

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ