Ο Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ έχουν προχωρήσει στη διαδικασία πώλησης της βίλας τους στη λίμνη Κόμο, στη Βόρεια Ιταλία. Άνθρωποι του περιβάλλοντος του σούπερ σταρ αποκάλυψαν στο Page Six ότι την πουλάει στο ιλιγγιώδες ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι φήμες ότι ο Κλούνεϊ ήθελε να πουλήσει το ακίνητο στη λίμνη Κόμο υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, ήδη από το 2010. Κι ο λόγος ήταν η διατάραξη της ησυχίας του από την πολιορκία των παπαράτσι.

Στη συνέχεια, οι ίδιες φήμες εμφανίστηκαν ξανά το 2015, δηλαδή ένα χρόνο μετά τον γάμο του με την Αμάλ.

«Ο Τζορτζ αγαπάει την περιοχή και τους ανθρώπους που ζουν εκεί, αλλά έχει συνείδηση της προσοχής που τραβάει όταν βρίσκεται στην πόλη. Έχει λάβει μια τεράστια προσφορά για τη βίλα, την οποία εξετάζει, και θα αγόραζε ένα άλλο, λιγότερο προσιτό σε άλλη περιοχή της Ιταλίας», είχε πει μια πηγή.

Ο Κλούνεϊ φέρεται να αγόρασε το ακίνητο από την οικογένεια Heinz για 10 εκατομμύρια δολάρια το 2002 – πράγμα που σημαίνει ότι θα βγάλει ένα μεγάλο καθαρό κέρδος αν το πουλήσει στην τιμή που ζητάει.

Εν τω μεταξύ, ο Τζορτζ και η Αμάλ φαίνεται ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν το ακίνητο όσο έχουν τα κλειδιά. Εντοπίστηκαν εκεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πριν την εμφάνιση τους στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Οι Κλούνεϊ αγόρασαν το 2021 το εκπληκτικό κτήμα Domaine du Canadel στην περιοχή της Προβηγκίας στη Γαλλία και πηγές λένε ότι η Αμάλ προτιμά να μένει εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ