Η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ., Κατερίνα Μονογυιού, βάφτισε στις 10 Σεπτεμβρίου τον γιο του αδελφού της, Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και το μυστήριο τελέστηκε στον Άγιο Ιωάννη Διακόφτη στη Μύκονο. Μαζί με την Κατερίνα Μονογυιού το παιδάκι βάφτισε και ο φίλος του Τζώρτζη, Θωμάς Σφυρής.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα, και η Αθηνά Κοντοπάνου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη, ακθπως βρισκόταν στο κάθισμα του συνοδηγού.

Τζώρτζης Μονογυιός
 Θωμάς Σφυρής-Κατερίνα Μονογυιού

Η οιογένεια χαμογελά και οι φωτογραφίες από το μυστήριο δείχνουν τη νονά, Κατερίνα Μονιγυιού και τον νεοφώτιστο,  Γεώργιο-Μιχαήλ, όπως και καλεσμένους στη Μύκονο για την τέλεση του μυστηρίου.

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος δεν είναι εύκολα αλλά σαν οικογένεια δεθήκαμε ακόμα περισσότερο και κοιτάξαμε να το αντιμετωπίσουμε όσο πιο ψύχραιμα γίνεται. Δουλέυω πολλές ώρες και η εργασιοθεραπεία με βοήθησε. Ο αδερφός μου είναι εδώ. Δεν φεύγουν οι ψυχές, μόνο τα σώματα. Συμπεριφέρομαι όπως θα ήθελε. Προχωράω στη ζωή μου και θέλω να τον κάνω υπερήφανο», ε΄’ιχε αναφέρει σε συνέντευξή της στο «Mega Καλημέρα».

 Θωμάς Σφυρής-Κατερίνα Μονογυιού
Αθηνά Κοντοπάνου με τους γιους της
Θωμάς Σφυρής-Κατερίνα Μονογυιού
Θωμάς Σφυρής-Αθηνά Κοντοπάνου-Γιώργος Μιχαήλ Μονογυιός-Κατερίνα Μονογυιού

photos: Ndp

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ