Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Τζούλια Νόβα, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της Μιχάλης Βιτζηλαίος υποδέχτηκαν τη μικρούλα τον Δεκέμβριο.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η κόρη της θα ονομαστεί Δάειρα, μια ιδέα του συζύγου της.

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 22/09 στο καταφύγιο Μπάφι στην Πάρνηθα και στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι στο εστιατόριο του γαμπρού. «Επιλέξαμε να κάνουμε εδώ τον γάμο γιατί μας άρεσε πολύ η τοποθεσία. Είμαστε και οι δυο του βουνού», είχε επισημάνει.

Τζούλια Νόβα

Μέσα από το “Happy Day”, είχε αναφέρει ότι οι πιθανότητες να μείνει έγκυος δεν ήταν πολλές, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα. Μετά από δυόμιση μήνες όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ. Εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος. Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν “καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;”».

Πλέον κρατά την κορούλα της στην αγκαλιά της και αυτό τη γεμίζει χαρά. Οι δυο τους λοιπόν πόζαραν στα χιόνια και η Τζούλια Νόβα χαμογελά και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ