Ο τραγικό θάνατο του 21χρονου σκιέρ, Ερμή έχει προκαλέσει ανείπωτο θρήνο στα Τζουμέρκα, καθώς ο αδικοχαμένος ορειβάτης έχασε τη ζωή του την Κυριακή 01/02/202, μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών.

Η κηδεία του άτυχου Ερμή, ο οποίος ήταν μέλος της εθνικής ομάδας ορειβατικής αναρρίχησης, πραγματοποιήθηκε στα Τζουμέρκα την Τρίτη και εκεί είπαν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς. Ανάμεσα τους η τραγουδίστρια των “Μπλε”, Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία τον είχε βαφτίσει.

Μάλιστα, μέσα από το facebook προχώρησε σε μια ανάρτηση-βίντεο και τόνισε τα λάθη που όπως είπε έγιναν κατά την προσπάθεια διάσωσής του στο σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα.

«Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι ένα το παιδάκι. Γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού. Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά;». δήλωσε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια Κεφαλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ