Ο θάνατος του Έλληνα συνθέτη, Βαγγέλη Παπαθανασίου, σκόρπισε τη θλίψη τον κόσμο της τέχνης, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή τον Μάιο του 2022, σε νοσοκομείο της Γαλλίας όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time και της Ντονατέλλας Αδάμου, η περιουσία του μουσικού αγγίζει το ποσό των 245 εκατ. δολαρίων, ενώ εκείνος έχει ορίσει ως γενική κληρονόμο την επί μακρόν σύντροφό του, Λώρα Μεταξά, της γνωστής οικογενείας ποτοποιίας. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κηδεία του Βαγγέλη Παπαθανασίου θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι, όπου διέμενε ο συνθέτης μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

Το δικηγορικό γραφείο του Βαγγέλη Καλαφάτη, στο οποίο ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε αναθέσει τη διαχείριση των υποθέσεών του, ανέφερε: «Μολονότι πολύς κόσμος αγωνιά και θέλει να ξέρει λεπτομέρειες, αφού υπήρξε εξαιρετικά αγαπητός, η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε πολύ στενό συγγενικό και φιλικό κύκλο. Πρέπει όμως να γνωρίζετε ότι οι γραφειοκρατικές διαδικασίες στην Γαλλία είναι πολύ πιο χρονοβόρες σχετικά με τις αντίστοιχες στην Ελλάδα. Όταν οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία, το πότε και το που θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποχαιρετισμού του θα ενημερώσουμε σχετικά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ