Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου αποκάλεσε αντικείμενο συζήτησης, στη χθεσινή εκπομπή «Πρωινό μας» με αφορμή τη φημολογούμενη συμμετοχή τους στο All Star Survivor. «Αν και βέβαια, κάτι που οι ίδιοι έχουν πει ότι δεν ισχύει, δεν θα ήθελα να το αναλύσουμε. Αλλά έχω λόγο που το λεω τώρα. Γιατί μπορεί στο Survivor να δούμε άλλα πράγματα. Από τη στιγμή που έχουν πει ότι έιμαστε μαζί, αυτό κρατάμε», είπε η Φαίη Σκορδά. Tότε ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί αλλά μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή της;

Σήμερα, ο δημοσιογράφος, έκανε λόγο για έναν νέο άνδρα που στέκεται στο πλευρό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. «Το ρεπορτάζ έχει εξέλιξη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίους μήνες έχει γυρίσει σελίδα. Έχει πλέον συνάψει σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Είναι ένας καλός καλλιτέχνης. Παίζει ντραμς και τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τo Νomads», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Η τελευταία κοινή εμφάνιση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Είχαν ποζάρει χαμογελαστοί στο φακό στα γενέθλια της Σόφης Πασχάλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ