Στα γενέθλια της Βάλιας Χατζηθεοδώρου έδωσαν το παρών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όπως μεταδόθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Μάλιστα μοιράστηκαν story από το πάρτι της καλής τους φίλης, χωρίς όμως να ποζάρουν μαζί. «Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει μπορεί να έχει κοινούς φίλους. Και εγώ με το Φίλιππο μου έχει τύχει να έχουμε κοινούς φίλους. Αν μας καλέσουν θα πάμε!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η δημoσιογράφος της εκπομπής Ελένη Πολυκάρπου είπε πώς η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος έφτασαν χωριστά στο πάρτι γενεθλίων και δεν ήταν κοντά ο ένας στον άλλον.

Η σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου αποκάλεσε αντικείμενο συζήτηση πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Πρωινό μας» με αφορμή τη φημολογούμενη συμμετοχή τους στο All Star Survivor. «Αν και βέβαια, κάτι που οι ίδιοι έχουν πει ότι δεν ισχύει, δεν θα ήθελα να το αναλύσουμε. Αλλά έχω λόγο που το λεω τώρα. Γιατί μπορεί στο Survivor να δούμε άλλα πράγματα. Από τη στιγμή που έχουν πει ότι έιμαστε μαζί, αυτό κρατάμε», είχε πει η Φαίη Σκορδά. Tότε ο Νίκος Γεωργιάδης είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί αλλά μένει κάτω από την ίδια στέγη.

Σε επόμενη εκπομπή, ο δημοσιογράφος, έκανε λόγο για έναν νέο άνδρα που στέκεται στο πλευρό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. «Το ρεπορτάζ έχει εξέλιξη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίους μήνες έχει γυρίσει σελίδα. Έχει πλέον συνάψει σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Είναι ένας καλός καλλιτέχνης. Παίζει ντραμς και τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τo Νomads», ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ