Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχουν αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη και η χαρά τους είναι μεγάλη.

Η δημοφιλής Make up artist μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών, και παράλληλα πέρασε το μήνυμά της στους διαδικτυακούς φίλους της.

«Η οικογένεια είναι σαν κλαδιά σε ένα δέντρο, μεγαλώνουμε προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά οι ρίζες μας παραμένουν ως μία. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστώ που είστε μέρος της ζωής μου», έγραψε η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

«Οι φίλοι του Κώστα που με γνωρίζουν τώρα με ξέρουν μόνο έγκυο. Βλέπουν φωτογραφίες από τα παλιά και λένε «δεν γίνεται να είσαι εσύ!». Τη φράση «η εγκυμοσύνη είναι η καλύτερη περίοδος της γυναίκας» πρέπει να την έχει σκεφτεί άντρας. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη. Γενικά, όμως, δεν είναι εύκολο – αλλάζει η ψυχολογία σου, δεν σου κάνουν τα ρούχα σου, αισθάνεσαι χάλια. Οι ορμόνες σου που δεν σταθεροποιούνται ποτέ, η πείνα που δεν σταματά ποτέ, πόσο μάλλον όταν μπαίνεις και στο τελευταίο τρίμηνο, όταν βαραίνει η εγκυμοσύνη και βαραίνεις κι εσύ η ίδια… Προσωπικά, είμαι έγκυος σχεδόν τρία χρόνια γιατί χάσαμε το πρώτο παιδάκι μας και κατευθείαν έμεινα έγκυος στον Ιάσονα», είχε αναφέρει στο HELLO! η Βαλεντίνη.

«Πάνω απ’ όλα, θέλουμε τα παιδιά μας να είναι ευτυχισμένα. Θα στηρίξουμε την επιλογή τους, αλλά, ιδανικά, θα προτιμούσα να ασχοληθούν με κάτι λίγο πιο χειροπιαστό, πιο σίγουρο, και να σπουδάσουν. Έχουν αλλάξει οι εποχές», είχε επισημάνει μεταξύ άλλων ο Κώστας Σόμμερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, , ,

Ακολουθήστε το HELLO στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ